måndag 28 december 2009

Önskar Er ett gott slut på 2009

och ett Gott Nytt 2010!! Tänk att vi avklarat det första deceniet på 2000 talet. Spännande.

Bild lånad från Fotosidan.se
Nu är det snart dax att öppna skumpan och ta för sig av den goda maten och varför inte äntra kalaset i en festblåsa av bästa kalastyp.

Bild från Amelia.se


Denna kreation finns hos Ellos

Så höj glaset och utbringa en skål för det nya året. Må gott allihopa och lev väl. //Maria

söndag 20 december 2009

Nästan julafton....

.... guuud vad tiden går fort. Har inte julpyntat så mycket här hemma. Vi är några stycken här i lägenheten så tomtarna får inte riktigt plats. Men lite har jag fixat i alla fall.

Dessa ljusstakar har jag tillverkat. Var lite brädgårn´ på lunchen idag och skulle köpa regelvirke. FICK en bit som de skulle slänga och den snälla personalen sågade till den i lämpliga längder, lite vit färg och mördegsformar fastspikade på toppen och vips så hade det blivit några ljusstakar.





Har besökt samma affär igen och köpt lite mer material till ljusstakar som ska bli till julklappar. Från samma färgburk blev det lite kvar till den här krukan som tillsammans med mossa och fyra blockljus blev en adventsljusstake.



När jag tittar efter så var det ju ett tag sedan det är kortet togs. Det är ju redan 4:e advent i dag och om några dagar är det julafton. Passar därför på att önska dig som kikar in här, en God Jul och ett Gott Nytt 2010.

Må gott//Maria